Az áruk visszaküldése (A szerződéstől való elállás joga)

A 45/2014 törvénynek megfelelően biztosítjuk a szerződéstől való elállás jogát és egyben a megrendelt áruk külön indoklás nélküli visszavételét. A szerződéstől a csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül lehet elállni. A 14 napos elállási határidő betartásához elegendő, ha annak lejárata előtt benyújtja a lemondási nyilatkozatot. A Felek kölcsönös nyilatkozata nem később, mint 14 nappal azt követően haladéktalanul megtörténik, hogy a Galamb Hungaria Kft. kézhez kapja a Vásárló nyilatkozatát a vásárlástól való elállásról. A Galamb Hungaria Kft. a Vásárlótól kapott összeg visszafizetésével addig várhat, míg visszaérkeznek hozzá az áruk, vagy megkapják a Vásárlótól a bizonylatot arról, hogy elküldte azokat. Amelyik előbb megtörténik, az alapján történik a visszafizetés.

Az árut normál belföldi csomagként, a Vásárló saját költségén, (utánvétes, illetve portós csomagot nem áll módunkban átvenni) juttatjavissza a Galamb Hungaria Kft. címére: 2144 Kerepes, Iparterület 084/14. Elállás esetén az oda-vissza irányuló szállítási költség a Vásárlót terheli.

A visszaküldött áru nem lehet megrongált vagy használt, kivéve az általánosan elvárható, szükséges használati minimumot (a termék átnézése). Amennyiben a visszaküldött áru megrongált, hiányos, vagy olyan használat nyomait fedezni fel rajta, mely az általános elvárhatóság határán túl van, akkor a Galamb Hungaria Kft. a Vásárlót terhelheti a rongálás vagy az áru használatának költségeivel. Ez az összeg a Vásárlónak visszajáró eladási árból levonható. A szerződéstől való elálláskor a szerződést semmisnek kell tekinteni.

Az áru visszaküldése címén esedékes járandóság visszafizetése banki átutalás útján kerül teljesítésre a megjelölt bankszámlaszámra. Nincs lehetőség a visszaküldött áru kicserélésére.